Angående kommentar på föregående inlägg

Standard

Idag mottog jag en intressant kommentar på min blogg från en Jahagar ”Eh, du kanske ska komma ihåg att anledningen till varför alla din vänner någonsin lämnat dig kan ha varit för att du är öppen/manlig/manupilativ och så vidare. Sen att du tror på dig kanske du gör, men inte på att det är du. Så fråga dig själv igen varför de gillar dig första gången. Är det inte bara för att du gömmer. dig själv och din äkta falskhet.”

Varför posta anonymt på ett inlägg som handlar om att våga vara den man är? Och sedan anklaga mig för att vara falsk? Hur kan jag gömma min äkta falskhet genom att vara ärlig? that doesnt even make any kind off sense. Eller menar du att jag döljer min falkhet bakom min falskhet… what?… jag får lite brainfreeze här.

Och, om du nu tycker såhär? varför är du fortfarande min vän på facebook ?.. du vet.. det är där den här länken postades. Och endast där. Uppenbarligen tycker du ju inte om mig? ^^ Jag hade inte velat vara vän med någon jag inte tycker om. Eller föresten.. du verkar verkligen tycka illa om mig så jag förstår inte logiken där riktigt. Men det är ju ditt eget val.

Och ALLA mina vänner lämnat mig? Njae.. alltså. Där har du fått det lite om bakfoten. Jag har vänner jag inte längre än vän med. Många gånger har det varit för att mitt liv varit ett kaos och jag har varit en dålig vän och inte funnits där, true. Men sen och andra sidan finns det vänner jag haft där vi bara vuxit ifrån varandra, där jag kommit underfund med att jagi tne trivs med personen eller de kommit underfund med att de inte trivs med mig. Shit happens. Jag är en accired taste.. det kan jag hålla med om.. Jag är jävligt speciell att vara kring men de vänner jag har som har stannat trots det är fantastiska. De tycker om mig för den jag är. Och det är därför de är mina vänner.

Jag vet inte vad det är du ville uppnå med denna kommentaren? en svag obehags känsla infann sig, Javisst. Det tänker jag inte förneka men.. och andra sidan… ”words are wind”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s